Chłopiec do podawania piłek
Dziś grają mecz o 17:10 z Tottenhamem. Jak myślicie kto wyjdzie z tego zwycięsko?
Sir Alex Ferguson
Manchester jeszcze nie przegrał w tym sezonie i chyba dziś również nie będą chcieli. Oba zespoły są bardzo mocne w tym sezonie i oba mogą powalczyć o tytuł, ale na dzień dzisiejszy większe szansę moim zdaniem mają United. Tym bardziej, że City są teraz liderem i MU musi wygrać, aby tak nie pozostało.
Gość
Ja myślę ,że będzie remis 2:2
Gość
Szymon istnieje taka opcja EDYTUJ !
Sir Alex Ferguson
Eno, chłopaki co wy? Obaj zrobiliście błędy Szymon27 napisał post jednak po twoim, ale podobny, a ty zwracając mu uwagę również "spamujesz". Myślę, że nie ma sensu już dawać ostrzeżeń jako, że to pierwszy dzień, ale ten punkt dodam do regulaminu, że od tego kto co napisał jestem tylko ja i moderatorzy. Jako, że nie było tego w regulaminie to się wam upiecze. No i Man United 0-0 Tottenham, to jest bardzo dobry wynik dla ekipy z Manchesteru, bowiem wracają na fotel lidera, a grali długi czas w 10 po czerwonej kartce Rafaela.
Gość
A kim ty jesteś? Co?
Sir Damian: Nie można w ten sposób traktować innych użytkowników. Zachowanie bezsensu i nie na miejscu. Ostrzeżenie i -5 punktów karnych