Ch³opiec do podawania pi³ek
Dzi¶ graj± mecz o 17:10 z Tottenhamem. Jak my¶licie kto wyjdzie z tego zwyciêsko?
Sir Alex Ferguson
Manchester jeszcze nie przegra³ w tym sezonie i chyba dzi¶ równie¿ nie bêd± chcieli. Oba zespo³y s± bardzo mocne w tym sezonie i oba mog± powalczyæ o tytu³, ale na dzieñ dzisiejszy wiêksze szansê moim zdaniem maj± United. Tym bardziej, ¿e City s± teraz liderem i MU musi wygraæ, aby tak nie pozosta³o.
Gość
Ja my¶lê ,¿e bêdzie remis 2:2
Gość
Szymon istnieje taka opcja EDYTUJ !
Sir Alex Ferguson
Eno, ch³opaki co wy? Obaj zrobili¶cie b³êdy Szymon27 napisa³ post jednak po twoim, ale podobny, a ty zwracaj±c mu uwagê równie¿ "spamujesz". My¶lê, ¿e nie ma sensu ju¿ dawaæ ostrze¿eñ jako, ¿e to pierwszy dzieñ, ale ten punkt dodam do regulaminu, ¿e od tego kto co napisa³ jestem tylko ja i moderatorzy. Jako, ¿e nie by³o tego w regulaminie to siê wam upiecze. No i Man United 0-0 Tottenham, to jest bardzo dobry wynik dla ekipy z Manchesteru, bowiem wracaj± na fotel lidera, a grali d³ugi czas w 10 po czerwonej kartce Rafaela.
Gość
A kim ty jeste¶? Co?
Sir Damian: Nie mo¿na w ten sposób traktowaæ innych u¿ytkowników. Zachowanie bezsensu i nie na miejscu. Ostrze¿enie i -5 punktów karnych